Πολιτισμός - Τέχνη
"σινεμά"


   

ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

(ΜΕ.Κ.Δ.Ε.)  του  Ε. Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ (Π.Δ. Φ.Ε.Κ. 559, τ.Β, 15.5.2001)

  

Το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. θέλοντας να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα για το ποιο είναι και κυρίως ποιο θα μπορούσε και θα θέλαμε να είναι το μέλλον των ορεινών μας περιοχών και να συμβάλλει στο ξαναζωντάνεμα τους, διοργανώνει τον 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών αφιερωμένο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαγωνιζόμενοι δόθηκε στον 2o Διαγωνισμό παράταση έως τις 30 Οκτωβρίου 2014, καθώς κατέστη αδύνατο να τον ολοκληρώσουμε μέσα στην προθεσμία που είχαμε ανακοινώσει εξαιτίας της δυσλειτουργίας των Δημόσιων Πανεπιστημίων και του Ε.Μ.Π το τελευταίο διάστημα.

Σας αποστέλλουμε λοιπόν συνημμένα το νέο Δελτίο Τύπου για τον 2o Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης (documentaries) για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών του Ιδρύματος Ανάπτυξης του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π), καθώς και τους όρους και την αίτηση συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Η σελίδα του διαγωνισμού στο facebook είναι: https://www.facebook.com/2osDiagonismosNtokimanterGiaTisOreinesPerioches, ενώ το διαφημιστικό σποτ το οποίο προβλήθηκε στη τηλεόραση θα το δείτε εδώ


 


Με εκτίμηση,
για το Ίδρυμα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε του Ε.Μ.Π.
Ναταλί  Δολόγλου

-------------------------------------------------------------
Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας του Ε.Μ.Π. (www.ntua.gr/MIRC )

Ίδρυμα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.
Επιτροπή Διαγωνισμού Ταινιών Τεκμηρίωσης

  

Καθ. Δ. Ρόκος ή κυρία Ν. Δολόγλου
Πατησίων 42, 10682, Αθήνα
Τηλ 210 7723945, 210 7723448

Email:

mirc@central.ntua.gr

ndolog@central.ntua.gr

 

   

αριθμός επισκεπτών