Πολιτισμός

εκδηλώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ


ΟΜΗΡΟΥ 26 ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΟΥ 19200 –ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΤΗΛ./ FAX. : 210 -5561041

 

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου
διοργάνωσε τριήμερο εκδηλώσεων 19-20-21 Ιουνίου 2009
για τρίτη χρονιά, το:
«ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

 

      Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε η σειρά εκδηλώσεων « Ηπειρώτικο Πανόραμα » που πραγματοποίησε για τρίτη χρονιά φέτος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου 19-20-21 Ιουνίου 2009 στην Ελευσίνα.

     Το «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» είναι η μοναδική εκδήλωση που διοργανώνεται στο λεκανοπέδιο για την προβολή και μόνο της Ηπείρου. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλλουν στο να μένουν ζωντανές αξίες και χαρακτηριστικά της ηπειρώτικης παράδοσης. Το ήθος, η εργατικότητα, η σεμνότητα και η λεβεντιά, που οι Ηπειρώτες κουβαλούν μαζί τους σε κάθε περίσταση, όπου κι αν βρίσκονται.

       Οι Ηπειρώτες, πρώτοι στ’ άρματα, τα γρόσια και τα γράμματα εδώ και αιώνες, κατάφεραν και φέτος με τη συμμετοχή τριών γενεών Ηπειρωτών ν’ αναδείξουν τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ιστορία, τις τέχνες καθώς και τα τωρινά προβλήματα που ταλανίζουν την Ήπειρο και τους κατοίκους της.

      Παρουσιάστηκαν οι καλύτεροι Ηπειρώτες  μουσικοί και τραγουδιστές, τα καλύτερα χορευτικά συγκροτήματα του λεκανοπεδίου Αττικής, η μοναδική Χορωδία της Π.Σ.Ε σ’ ένα πολύ προσεγμένο πρόγραμμα και μια ημερίδα που στόχευσε στην παρουσίαση των νέων οριζόντων που ανοίγουν για την περιοχή της Ηπείρου από την κατασκευή της Εγνατίας και της Ιονίας Οδού.

     Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Π.Ο.Δ.Ε., όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς,  τους επικοινωνιακούς χορηγούς, τους εργαζόμενους στο Δήμο Ελευσίνας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ελευσίνας, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που χωρίς την άοκνη συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράστασή τους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τέλος, όλους και όλες που με τη συμμετοχή τους και την έντονη παρουσία τους κάθε χρόνο δίνουν νόημα στην προσπάθεια αυτή και το κίνητρο για τη συνέχεια των προσπαθειών για τη διατήρηση των παραδόσεων μας.

Το Πρόγραμμα:

 • Παρασκευή 19 Ιουνίου
  Κλαρίνο: Ναπολέων Δάμος - Γιώργος Δάμος Τραγούδι: Σάββας Σιάτρας
 • Σάββατο 20 Ιουνίου
  Κλαρίνο: Ρομπέρτο Σελφός  Τραγούδι: Γιάννης Κουτελέγκος
 • Κυριακή 21 Ιουνίου
  Κλαρίνο: Σταύρος Καψάλης  Τραγούδι: Γιάννης Καψάλης
 • Kυριακή 21 Ιουνίου 2009 , 11:00πμ
  ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ. ΟΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ"
  Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας.

Χορηγός Επικοινωνίας: 902 αριστερά στα FM και 902 TV

Παρουσίασε η Ελένη Γκόγκου Χοροδιδάσκαλος

Τις δύο μέρες Παρασκευή και Σάββατο, έγινε βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων από τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Ναπολέοντα Ροντογιάννη και σας παρουσιάζουμε τα επόμενα 34 Video ανεβασμένα στο You Tube.

Σημείωμα σύνταξης: Πατώντας την αντίστοιχη παραπομπή (Link), οδηγείστε κατ’ ευθείαν στο video. Για να δείτε χωρίς διακοπές τα video, περιμένετε να φορτωθεί αρκετά (κόκκινη ανοιχτόχρωμη γραμμή) πατώντας την παύση (ΙΙ). Πατώντας το εικονίδιο  HQ  → Watch in high quality έχουμε καλλίτερη εικόνα. Βρίσκεται κάτω δεξιά της προβολής, δίπλα στον ήχο.

Παρασκευή 20 Ιουνίου

Σάββατο 20 Ιουνίου

Καλή αντάμωση στο επόμενο « ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

 


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Tηλ./Fax : 210-5561041 (τηλ. Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου)

Ναπολέων Γκόγκος (Πρόεδρος) : 210-5548181 / 6946913548

Χρήστος Κόκκας (Αντιπρόεδρος): 6948247936

 

   αριθμός επισκεπτών
       --