•               

  ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ              

   

  Ιωάννινα, 11.07.2013     

   

    

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

  ΙΩΑΝΝΙΝΑ 4-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

  Στους 121 αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες ανέρχονται μέχρι σήμερα οι συμμετοχές για το Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής Θαλασσίου Σκι το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στα Γιάννινα.

  Ο αριθμός αυτός αποτελεί ήδη ρεκόρ συμμετοχών σε σύγκριση με τα στοιχεία και τις δηλώσεις συμμετοχών σε προηγούμενα πρωταθλήματα.

  Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 25 Αυγούστου.

  Εν τω μεταξύ στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος.

  Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι Δήμος Αλεξόπουλος, η Πρόεδρος του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Παμβώτις και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κατερίνα Χαρίση, ο Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων Πρωταθλήματος Σωτήρης Χατζής, ο Υπεύθυνος Επίσημης Προπόνησης Παναγιώτης Ράτσικας, η Υπεύθυνη Χορηγιών Έλενα Τσίγγρου και ο Υπεύθυνος Φιλοξενίας Δημήτρης Τριανταφυλλίδης.

  Στη συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο όπου συζητήθηκε και αναλύθηκε εκτενώς η πορεία της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα των τελευταίων ετών για την πόλη των Ιωαννίνων.

  Το ρεκόρ συμμετοχών το οποίο ήδη καταγράφεται και οι συνοδοί των αθλητών που θα φτάσουν στα Γιάννινα, όπως και η διεθνής προβολή των αγώνων αποτελούν μία μεγάλη ευκαιρία για συνολική προβολή της περιοχής και σημαντική συμβολή στην τουριστική ανάδειξη.

   

                                                                                                 

     

   
          αριθμός επισκεπτών