•                                        


  ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 11.01.2012    

      

  Επίσκεψη του Γάλλου Πρέσβη

  Με τον Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα Jean Loup Kuhn- Delforge συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος. Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

  Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γάλλο διπλωμάτη για τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής επισημαίνοντας ότι τα Ιωάννινα αποτελούν κέντρο διοικητικό, εμπορικό, ιατρικό κι εκπαιδευτικό, μιας ευρύτερης γεωγραφικής ενότητας.

  «Είχαμε μία χρήσιμη συζήτηση για πολλά θέματα. Ευχαριστούμε τον Γάλλο Πρέσβη για την επίσκεψη και για το ενδιαφέρον του. Η συνεργασία θα είναι συνεχής και θα επικεντρωθεί κυρίως στον τουριστικό τομέα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

  Ο Γάλλος Πρέσβης στις δηλώσεις του σημείωσε ότι έγινε μία ανασκόπηση της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί αλλά και των δυνατοτήτων που παρουσιάζει η πόλη των Ιωαννίνων.

  «Βρίσκομαι στα Γιάννινα, όπου έχουμε ένα αξιόλογο προξενικό γραφείο για να συναντήσω τους φορείς της περιοχής και να συζητήσουμε για όσα μας συνδέουν», είπε ο κ. Kuhn- Delforge, ο οποίος στη συνέχεια θα είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

    

  Φωτογραφίες από τη συνάντηση

    

   

   
   
          αριθμός επισκεπτών