• ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 29.08.2011    

   

    

  Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες

  Τους μαθητές της περιοχής μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας συγχαίρει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος παράλληλα με το μήνυμά του, καλωσορίζει στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα τους νέους φοιτητές και σπουδαστές που έρχονται από άλλους Νομούς της Ελλάδας.

  Τα ποσοστά επιτυχίας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των μαθητών από τα Λύκεια του Δήμου αλλά και του Νομού Ιωαννίνων είναι αρκετά υψηλά, όπως πολλές είναι και οι πρωτιές που κατέκτησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

  «Εκφράζω την ικανοποίησή και την χαρά μου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Η εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ δικαίωσαν την προσπάθεια που έκαναν και θέλω να τους ευχηθώ να συνεχίσουν με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα τους ώστε να γίνουν λαμπροί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος συγχαίροντας ταυτόχρονα τις οικογένειες των επιτυχόντων αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

  Ο Δήμαρχος απευθύνεται και σε κείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν, υπογραμμίζοντας ότι μία πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει την ζωή μας.

  Τέλος καλωσορίζει στα Γιάννινα τους φοιτητές και  τους σπουδαστές που έρχονται από άλλες περιοχές της χώρας και τους εύχεται καλή διαμονή στην πόλη μας.

  «Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ένα από τα καλύτερα της χώρας και το ΤΕΙ Ηπείρου, θα δώσουν όλα τα επιστημονικά εφόδια ώστε οι νέοι να ανοίξουν τα φτερά τους. Η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους νέους φοιτητές και να τους φιλοξενήσει έτσι όπως ταιριάζει στην ιστορία και τον πολιτισμό της», τονίζει ο Δήμαρχος και απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες κατοικιών να κρατήσουν τις τιμές των προς ενοικίαση διαμερισμάτων σε λογικά πλαίσια.

      

   
          αριθμός επισκεπτών