• ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 27.04.2011    

   

  ΘΕΜΑ:  Συγκρότηση Επιτροπής για τον Αθλητισμό και τη Νεολαία

  Στο πλαίσιο της νέας αθλητικής πολιτικής του Δήμου Ιωαννιτών, η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Νεολαίας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε στην σύσταση 15μελούς επιτροπής για τον Αθλητισμό και τη Νεολαία.

  Σκοπός της επιτροπής είναι η καταγραφή όλων των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του νέου Δήμου, των σωματείων και των ομάδων και η κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη αξιοποίηση των χώρων και την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των φορέων του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

  Η Επιτροπή θα έχει συνεχή συνεργασία με όλα τα Τοπικά Συμβούλια, προκειμένου να διαμορφώσει πλήρη άποψη για τις ανάγκες που υπάρχουν και τις δυνατότητες κάθε περιοχής.

  Μετά την οριστική συγχώνευση στη νέα Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ιωαννιτών, η Επιτροπή θα πλαισιωθεί και με άλλους πολίτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να στηρίξουν ενεργά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα του νέου Δήμου.

  «Η λειτουργία της Επιτροπής αυτής, αποτυπώνει στην πράξη τη φιλοσοφία της σημερινής Δημοτικής Αρχής και την απόφασή της για άνοιγμα σε όλους τους πολίτες, για συνεργασία και για συνδημιουργία, ειδικά σε έναν τομέα, όπως αυτός του αθλητισμού», τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεολαίας και Αθλητισμού Δημήτρης Παπαδόπουλος.

  Τα 15 μέλη της Επιτροπής είναι τα ακόλουθα:

  1. Ζάραγκας Χαράλαμπος

  2. Αναγνωστόπουλος Δημήτριος

  3. Τριφύλλης Χρήστος

  4. Ιακωβάκης θωμάς

  5. Γιαννοπούλου Κλαίρη

  6. Λώλης Κώστας

  7. Κράνος Ιωάννης

  8. Ζούμπας Στέφανος

  9. Δογορίτης Σωτήρης

  10. Λιούρης Θεοχάρης

  11. Λαγός Κώστας

  12. Δουβανάς Παύλος

  13. Φίλος Ηλίας

  14. Στραγάλης Σταύρος

  15. Τζελέτας Απόστολος

      

   
          αριθμός επισκεπτών