•   


  ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 29.3.12     

   

   

                     

  Ενίσχυση του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης

  Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για τη λειτουργία των δημοτικών κοινωνικών ιατρείων και του δημοτικού φαρμακείου αλληλεγγύης από το Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών.
  Πρόκειται για μία ακόμη ουσιαστική παρέμβαση που αποσκοπεί στην παροχή δωρεάν ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

  Η στήριξη των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για την επιτυχή λειτουργία των ιατρείων και του φαρμακείου, όπως συνέβη και στην περίπτωση του κατάστημα αλληλεγγύης.

  Η Διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ και ο Πρόεδρός του Φίλιππας Τσουμάνης απευθύνονται κι αυτή τη φορά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής ζητώντας τους να ενισχύσουν τη λειτουργία του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης με φάρμακα που μπορεί να έχουν στο σπίτι τους, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν λήξει.

  Παράλληλα ύστερα από τη συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, στα φαρμακεία δημιουργούνται ειδικοί χώροι όπου θα συγκεντρώνονται φάρμακα που επιθυμούν να διαθέσουν οι συμπολίτες μας.

  Τα φάρμακα μπορούν να παραδίδονται καθημερινά από τις οκτώ το πρωί μέχρι στις δύο το μεσημέρι στο Κατάστημα Αλληλεγγύης, που λειτουργεί στο χώρο του ΚΕΠΑΒΙ.

  Η Διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ ευχαριστεί όλους όσους μέχρι σήμερα στήριξαν με κάθε τρόπο τις κοινωνικές δομές που έθεσε σε λειτουργία και είναι σίγουρη ότι η ανταπόκριση θα είναι ανάλογη και στην περίπτωση του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης.

   
          αριθμός επισκεπτών