• ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 21.07.2011    

   

    

  ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τους αθλητές του Ποσειδώνα

   

  Τις κολυμβήτριες και τους κολυμβητές του Ποσειδώνα που επέστρεψαν με μετάλλια και διακρίσεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

  Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και την διοίκηση του σωματείου και τους ευχήθηκε να έχουν συνέχεια στις επιτυχίες.

  «Η πόλη έχει ανάγκη τον αθλητισμό και εσείς αποτελείται ένα παράδειγμα για την κοινωνία. Αποδεικνύετε πως ο αθλητισμός μπορεί να συνδυάζεται με το σχολείο και την εκπαίδευση. Εύχομαι σε όλους και στο Σύλλογό σας να συνεχίσετε τις επιτυχίες, που μας κάνουν όλους να χαιρόμαστε», σημείωσε ο Δήμαρχος.

  Ο Πρόεδρος του Ποσειδώνα Ηλίας Σπυριούνης, έθεσε στο Δήμαρχο το θέμα της λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ζητώντας να παραμείνει ανοιχτό και να μην επηρεαστεί το ωράριο από τυχόν αλλαγές που θα επέλθουν.

  Ο κ. Φίλιος έκανε γνωστό ότι έχει επικοινωνήσει κατ’ επανάληψη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή για την διαχείριση των αθλητικών υποδομών, όπως προβλέπεται και από τον Καλλικράτη.

  «Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο κολυμβητήριο, το οποίο συμπληρώνει σαράντα χρόνια ζωής, υπάρχουν προβλήματα και τεχνικές ελλείψεις. Θα γίνουν συζητήσεις και με την Διοίκηση του ΕΑΝΚΙ και θα επιδιώξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

    

  Φωτογραφίες από την συνάντηση

   
          αριθμός επισκεπτών