• ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 21.07.2011    

   

    

  ΘΕΜΑ: Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στηρίζει τον Γύρο της πόλης

   

  Το έντονο ενδιαφέρον της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την στήριξη του Γύρου της Λίμνης καταγράφηκε στην συνάντηση που είχαν με τον Γενικό Γραμματέα Πάνο Μπιτσαξή ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας, ο υπεύθυνος του τομέα Αθλητισμού του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ποσειδώνας» Ηλίας Σπυριούνης.

  Το ενδιαφέρον αυτό, μεταφράζεται σε έμπρακτη συμβολή στην διοργάνωση, την οποία ο κ. Μπιτσαξής χαρακτήρισε ιδιαίτερης σημασίας, όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά για ολόκληρη τη χώρα.

  Ο Γύρος της Λίμνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να φέρει στα Γιάννινα εκατοντάδες αθλητές, οι οποίοι θα διανύσουν μία μεγάλη και πανέμορφη απόσταση, περιμετρικά της Παμβώτιδας.

  Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών στηρίζουν την διοργάνωση, επιδιώκοντας την αναβάθμισή της και την καθιέρωσή της, ως ένα γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας.

  «Θεωρούμε εξαιρετικής σημασίας τον Γύρο της Λίμνης. Όχι μόνο γιατί φέρνει στην πόλη μας πολλούς αθλητές, αλλά επειδή είναι μία διαδρομή που αναδεικνύει το περιβάλλον της περιοχής, και στέλνει το μήνυμα για την ανάγκη προστασίας της Παμβώτιδας. Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Ηπείρου και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι άριστη και αποδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα», σημείωσε ο υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού του Δήμου Δημήτρης Παπαδόπουλος.

   
          αριθμός επισκεπτών