•       Γιαννιώτες πρωταγωνιστές στην πράξη
     

  Δελτίο Τύπου  06-01-2012

   

   

  Η πρώτη δράση του 2012 είναι κιόλας παρελθόν!

   

  Μόλις η πέμπτη μέρα του χρόνου και οι Paguristas έπιασαν δουλειά.

   

  Έτσι, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, κάναμε ποδαρικό στην ομορφότερη μεριά της πόλης μας. Πρώτη μας δράση η περισυλλογή και απομάκρυνση σκουπιδιών τόσο από το νερό της λίμνης όσο και από το ωραίο πλακόστρωτο της πλατείας Μαβίλη.

   

  Η έκπληξη ήταν πολύ ευχάριστη: Όλα ήταν πεντακάθαρα, τόσο το νερό της λίμνης όσο και η πλατεία Μαβίλη από τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών. Έτσι, προχωρήσαμε και μαζέψαμε σκουπίδια και καλάμια από τη λίμνη, κάνοντας τη διαδρομή από το σημείο που φεύγουν τα καραβάκια για το Νησί ως το λιμανάκι της κυρα-Φροσύνης. Στο λιμανάκι με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του καφέ ‘Κυρα-Φροσύνη’ Δημήτρη Τενεχτσή, ολοκληρώσαμε τη δράση, ενώ η βροχή ξεκινούσε για τα καλά…

   

  Να πούμε ‘πολλά ευχαριστώ’ στο κατάστημα Alpen του κ. Ζήνδρου για τις απόχες και στο κατάστημα του κ. Ράδου στην Ανατολή για τις τσουγγράνες που μας προσέφεραν, καθώς και στον κ. Τενεχτσή τόσο για την προσωπική του εργασία όσο και για τα ζεστά ροφήματα που μας κέρασε!

   

  Τέλος, να ευχηθούμε όπως είδαμε καθαρή την πλατεία Μαβίλη και χωρίς σκουπίδια τα νερά της όμορφης λίμνης μας την ημέρα της δράσης, να τα βλέπουμε κάθε μέρα της καινούριας χρονιάς!

   

  Οι δράσεις μας συνεχίζονται… Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα http://paguristas.gr

   


   

   

   

  Για πληροφορίες τύπου:

  Κλειώ Φατούρου Τ. 6942 555 424

  Άγγελος Μητσόπουλος Τ. 6974 895140

   
          αριθμός επισκεπτών