• ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ                           

      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                               

   

  Ιωάννινα, 29.08.2011    

   

   

  Συνάντηση με τον Πύρρο Δήμα

   

  Με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο και τον υπεύθυνο του τομέα αθλητισμού Δημήτρη Παπαδόπουλο και την Διοίκηση του Σπάρτακου συναντήθηκε κατά την επίσκεψή του στα Γιάννινα ο Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας.

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πύρρος Δήμας εξέφρασε την στήριξή του στην πρωτοβουλία του Δήμου να οργανώσει τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των βετεράνων του ΠΣΑΠ και του ΠΑΣ Γιάννινα, εξήρε την κίνηση αυτή και ζήτησε την στήριξη από όλους τους κατοίκους της περιοχής καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην Φλόγα.

  Παράλληλα ο κ. Δήμας ενημερώθηκε για την πορεία ολοκλήρωσης της αίθουσας βαρέων αθλημάτων σημειώνοντας ότι το ενδιαφέρον του Δήμου είναι μεγάλο, ενώ τόνισε πως η λειτουργία της θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος της άρσης βαρών.

  Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σπάρτακος και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Τάσος Λάγκας ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών για τη στήριξη του Συλλόγου, όπως και για το ενδιαφέρον του προκειμένου να ολοκληρωθεί η αίθουσα βαρέων αθλημάτων.

  Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Δημήτρης Παπαδόπουλος, επεσήμαναν ότι η συνεργασία με τον Σπάρτακο, ένα ιστορικό σωματείο της πόλης, όπως και με όλους τους αθλητικούς φορείς θα είναι συνεχής.

  Συνάμα ζήτησαν τη στήριξη όλων στον αγώνα των βετεράνων, που θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

    

   
          αριθμός επισκεπτών