Το Φιλί του Λύκου

του Αργύρη Τσαμπάζη

εκδόσεις "Πλαίσιο"

 

Η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης ,

ο Σύλλογος Γαζωριωτών Θεσσαλονίκης ,

η Ομοσπονδία Σερραϊκών Σωματείων Θεσσαλονίκης ,

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

Το Φιλί του Λύκου

του κ . Αργύρη Τσαμπάζη

Προέδρου του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Σερρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης Στην οδό Στρατηγού Καλλάρη 2 - Λεωφόρος Νίκης, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19. 30.

Για το βιβλίο και το συγγραφέα θα μιλήσουν:

  • η κα Ειρήνη Κρυωνά - Φιλόλογος,

  • η κα Δώρα Τσαμπάζη -Οικονομολόγος, Δημοσιογράφος.

  • Την εκδήλωση θα συντονίσει η ΓΓ της ΗΕΘ κα Αθηνά Τοτοκώτση.

Τηλ-φαξ: 2310-277-185 , email: apirotan1940@gmail.com

Η πρόσκληση σε pdf

  


 

Το βιβλίο "Φιλί του Λύκου" είναι η πρώτη συγγραφική προσπάθεια του Αργύρη Τσαμπάζη και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πλαίσιο"

Κάπου εκεί, στα χρόνια της Βουλγάρικης Κατοχής, ένα παιδί στην Κερασιά Σερρών, σώζει έναν λύκο από τα βασανιστήρια των συγχωριανών του. Ο λύκος, από τα πιο παρεξηγημένα πλάσματα της φύσης, δεν σκοτώνει ποτέ αναίτια, ούτε κάνει επίδειξη δύναμης, σκοτώνει για να θρέψει τα μικρά του, σκοτώνει για την αγέλη, για την ομάδα του.... Το βιβλίο αυτό, αποτελεί έναν ύμνο κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων, στα δύσκολα χρόνια της Βουλγάρικης κατοχής στον κάμπο των Σερρών. Η εξορία στη Μακρόνησο, τα λάθη που πλήγωσαν βαθιά τις καρδιές και τις συνειδήσεις του κόσμου. Μπορεί άραγε ο έρωτας να ανθίσει κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες;

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

 

Ο Τσαμπάζης Αργύρης γεννήθηκε στο Γάζωρο Σερρών. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αγροτική Τράπεζα και έκλεισε την καριέρα του στην Τράπεζα Πειραιώς. Ζει στις Σέρρες και είναι παντρεμένος με τη συνταξιούχο δασκάλα, Άννα Μπέλλα. Κείμενα του με θέματα Τραπεζικά- Αγροτικά- Χρηματοοικονομικά και Κοινωνικά, έχουν δημοσιευτεί σε τοπικές εφημερίδες των Σερρών. Το "Φιλί του Λύκου" είναι η πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πλαίσιο" και θα το βρείτε σε καλά βιβλιοπωλεία των Σερρών και στον Ιανό στην Θεσσαλονίκη.

  


 

   

 
τον φάκελο «βιβλίο»
   τον διαβάσανε:
  

      αριθμός επισκεπτών