Βιβλίο του Δημήτρη Χριστακόπουλου


Στυλιανός Μπέλλος

 Ο Στυλιανός Μπέλλος, ο χαρισματικός καθηγητής και σπουδαίος ερμηνευτής, -με μελωδική, εκφραστική, ασύγκριτη φωνή-, είναι παράλληλα ένας από τους πιο σημαντικούς μελετητές της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, που για 50 ολόκληρα χρόνια, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη, διέσωσε και διέδωσε το δημοτικό τραγούδι, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, από τη Σουηδία, μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία.

Για το ήθος και την ανεκτίμητη προσφορά του τιμήθηκε με δεκάδες διακρίσεις, επαίνους και βραβεία, και μας παρέδωσε ένα τεράστιο έργο, γεμάτο από ομορφιά και ελληνικό μεγαλείο, με τραγούδια που θα λάμπουν, παντοτινά, στο μουσικό στερέωμα, σαν διαμάντια...

 

Το εξώφυλλο του βιβλίου

  

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ
Ο Στυλιανός Μπέλλος  τραγουδάει  το δράμα της Παραμυθιάς   κατά την κατοχή

    

   


Δημήτρης
Χριστακόπουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Δημήτρης Χριστακόπουλος γεννήθηκε στην Κοπάνη Ιωαννίνων. Σπούδασε οικονομικά και Παιδαγωγικά. Εργάζεται ως δάσκαλος στο Μοσχάτο. Έχουν εκδοθεί 35 βιβλία του: 8 αστυνομικά (πρόσφατα το, ¨Παράλογη υποψία¨), μυθιστορήματα για παιδιά και μεγάλους, παραμύθια, διηγήματα, ποίηση και θέατρο. Έχει βραβευτεί από την «Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδας» και από την «Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών», για κάποια από τα έργα του. Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά.

    

   

 
τον φάκελο «βιβλίο»
   τον διαβάσανε:
  

      αριθμός επισκεπτών