ΔΙΠΛΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΦΡΟΝΙΜΑΔΗ-ΜΑΤΑΤΣΗ

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου

Και οι δυο παρουσιάσεις, απόλυτα επιτυχημένες και οι δυό, διοργανώθηκαν από το Σωματείο Λόγου & Τέχνης «Αλκυονίδες» σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Ευρωπαϊκών εκδόσεων Χάρη Πάτση και  στο μεν  Λουτράκι με το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. θεοδώρων, στη δε Αθήνα, με την  Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και την Αδελφότητα Πέτα Άρτας.

Στις 19/3/23 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου η μία από τις δύο βιβλιοπαρουσιάσεις με ομιλητές την εκπαιδευτικό – συγγραφέα κ. Αγγελική Μπούλιαρη και τον ομότιμο καθηγητή εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Θράκης-ποιητή-συγγραφέα κ. Γιάννη Πανούση που αναφέρθηκαν αντίστοιχα, η μεν πρώτη στο δοκίμιο «Χρεώστες στα Νιάτα», ο δε δεύτερος στην ποιητική συλλογή «Θεοί άφαντοι». Είχε προηγηθεί ο προλογισμός του προέδρου της Εταιρείας Κορινθίων συγγραφέων, δρ. φιλ-συγγραφέα κ. Γιάννη Μπάρτζη.

Και οι τρεις ομιλητές έσκυψαν με πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προσοχή στα έργα της Μαργαρίτας εξάγοντας όλα τα θετικά τους στοιχεία και καταλήγοντας σε ευνοϊκά και εγκωμιαστικά   συμπεράσματα. Αποσπάσματα από τα έργα ανέγνωσαν ή απήγγειλαν η ίδια η συγγραφέας, ο Αγαμέμνων Χαρίτων, ερασιτέχνης ηθοποιός και η Μαρίνα Καλλίρη Γ. Γραμματέας των Αλκυονίδων. Τις απαγγελίες κάλυψε  μουσικά με την κιθάρα της η Τζένη Κακριδή ενώ τον συντονισμό είχε η πρόεδρος των «Αλκυονίδων» Όλγα Κονομόδη-Θωμά. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός από τα μέλη των διοργανωτών φορέων, τους συγγενείς και τους φίλους της ποιήτριας  ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός, η βουλεύτρια κ. Μαρία Θελερίτη και οι υποψήφιοι Βουλευτές Τζένη Σουκαρά, δημοσιογράφος, Ελένη Κονομόδη, δικηγόρος, Λίλα Καφαντάρη, ηθοποιός και ο κ. Δημήτρης  Αγγελόπουλος.

  

Ολόκληρη η play list από τα βίντεο


  

 

1-Παρουσίαση Νέων Βιβλίων της Μαργαρίτας Ματάτση Συντονίζει η πρόεδρος των «Αλκυονίδων» Όλγα Θωμά


  

2-Ομιλία από την εκδότρια κ. Ελένη Πάτση


  

3-Προλογίζει ο κ. Γιάννης Μπάρτζης


  

4-Η εκπαιδευτικός συγγραφέας κ. Αγγελική Μπούλιαρη


  

5- Η κ. Μαργαρίτα Ματάτση Διαβάζει ποίημά της


  

6-Ομιλία του ομότιμου καθηγητή Γιάννη Πανούση


  

7-Απήγγειλαν ποιήματα, ο Αγαμέμνων Χαρίτων, και η Μαρίνα Καλλίρη


  

8-Κλείσιμο εκδήλωσης από την κ. Μαργαρίτα Ματάτση


  

  

   φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αικατερίνης Γιάννης Και Νίκος Ματάτσης  


  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 
 
τον φάκελο «βιβλίο»
   τον διαβάσανε:
  

      αριθμός επισκεπτών