ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Αγαπητά μέλη του ΠΟΚΕΑΤΕΠ, αναγνώστριες και αναγνώστες, φίλες και φίλοι,

  

     

Με τούτο το Τεύχος κλείνει και η θητεία της απερχόμενης διοίκησης του Πολιτιστικού μας Κέντρου. Η Γενική Συνέλευση έγινε (διαβάστε τον απολογισμό), οι εκλογές προκηρύχθηκαν, οι υποψήφιοι πήραν θέση (διαβάστε την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής) και το μήνυμα του Προέδρου είναι σαφές: «Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το κομβικό σημείο και να μεγαλώσουμε το πολιτιστικό μας κέντρο προσελκύοντας νέα μέλη και φίλους. Το αξίζει η ιστορία μας και το δικαιούμαστε λόγω του έργου που φέραμε εις πέρας».

Ήταν πράγματι μια δύσκολη τριετία κατά την οποία βιώσαμε το φόβο της πανδημίας και υποστήκαμε τις συνέπειες της απομόνωσης και των περιορισμών των κινήσεων και των επαφών που αυτή προκάλεσε. Όμως καταφέραμε να τα βγάλουμε πέρα χωρίς σοβαρές εκπτώσεις στη δράση μας (με εξαίρεση τις μεγάλες ανοικτές εκδηλώσεις και τις εκδρομές). Κρατήσαμε την επαφή μαζί σας χρησιμοποιώντας τα μέσα της διαδικτυακής τεχνολογίας για τη συνέχιση των μαθημάτων και των σεμιναρίων, ρίξαμε βάρος στην έκδοση του περιοδικού και βρήκαμε τρόπους να σας αποζημιώσουμε (με επιδοτήσεις και παροχές) για όσα δεν μπορέσαμε να σας προσφέρουμε. Τώρα που αισίως βγαίνουμε από το τούνελ της πανδημίας και επανερχόμαστε στην κανονική μας ζωή, η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές θα διαθέτει μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες για να αναπτύξει το έργο του ΠΟΚΕΑΤΕΠ τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Η μαζική σας συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία θα αποτελέσει το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ποικίλη ύλη του τεύχους που έχετε στα χέρια σας ελπίζουμε να σας ενημερώσει, να σας προβληματίσει και να σας ψυχαγωγήσει όσο και εμάς που το ετοιμάσαμε. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι το περιοδικό είναι η έκφραση όλων μας και όχι μιας μικρής ομάδας αρθρογράφων. Γι’ αυτό περιμένουμε τις συνεργασίες σας. Ξέρουμε ότι στο δυναμικό των μελών υπάρχουν αξιόλογες λογοτεχνικές και επιστημονικές φωνές που θα μπορούσαν να ανανεώσουν και να πλουτίσουν το περιεχόμενό του.

Μη διστάζετε, εκφραστείτε!

Καλό καλοκαίρι για όλες και όλους

  

Επίσης σε αυτό το τεύχος θα βρείτε και άρθρο για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Για να δείτε και να διαβάσετε ολόκληρο το τεύχος εδώ

   


 

   

      αριθμός επισκεπτών