Πολιτισμός

"εκδηλώσεις"

             

 «Φρόντζου Πολιτείας»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή την Πέμπτη 20/06/2019 το πρωί, οι εκπαιδευτικοί του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων υποδέχθηκαν στον υπαίθριο χώρο της «Φρόντζου Πολιτείας», στο πλαίσιο του projectWhere generations meet!”, πλήθος παιδιών της περιοχής των Ιωαννίνων και όχι μόνο. Τη δράση αγκάλιασαν και εκπαιδευτικοί της περιοχής μας.  Τα παιδιά συμμετείχαν στα πολύ ενδιαφέροντα υπαίθρια εργαστήρια με θέμα το “Νερό” που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου με πειράματα STEAM, ρομποτικής κτλ.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η προσπάθεια μας αυτή αγκαλιάστηκε από γονείς και παιδιά οι οποίοι μοιράστηκαν όμορφες και ψυχαγωγικές στιγμές με τα παιδιά να μαθαίνουν για το ίσως πιο ζωογόνο στοιχείο αυτής, το Νερό.» Παπαφωτίκας Ιάσονας, εμπνευστής του όλου project, Υπεύθυνος στρατηγικής κ ανάπτυξης Φρόντζου Πολιτείας.

 

“Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν ανανεώνοντας το ραντεβού μας τους επόμενους μήνες με τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, παρουσιάζοντας νέες εκπαιδευτικές ημερίδες γεμάτες Γνώση, Περιβάλλον, Ιστορία και Πολιτισμό.” Παπανικολάου Έλενα  Διευθύντρια Δημοτικού Αρσακείων Σχολείων

   


  

  

  

  

    

   αριθμός επισκεπτών
       --