Πολιτισμός

"εκδηλώσεις"

''Ηπειρωτική Λέσχη Πολιτισμού''

''Ηπειρωτική Λέσχη Πολιτισμού'' με  απόφαση του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε.,  θα λειτουργήσει από την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος Όροφος, Πλατεία Κοτζιά). Με εκδηλώσεις που θα αντλούν από την καλλιτεχνική δημιουργία και τη λαϊκή μας παράδοση σε όλες τις εκφάνσεις και τις αποτυπώσεις της (μουσική, χορός, κινηματογράφος, εικαστικά, θέατρο) και θα επεκτείνονται σε θέματα που προσεγγίζουν τον πολιτισμό στην ευρύτερη διάστασή του, αναφερόμενα στην ποιότητα της καθημερινής ζωής, την ανάπτυξη και το περιβάλλον.

Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ προτάσσει δύο εκδηλώσεις για δύο κύριες προτεραιότητες της Π.Σ.Ε. αυτό το διάστημα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 6:30 μ.μ.
Συνάντηση ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ. Ένα κάλεσμα σε κάθε νέο Ηπειρώτη απόδημο για να κουβεντιάσουμε για τη λειτουργία τμήματος νεολαίας στο πλαίσιο της Π.Σ.Ε., για τις δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν, για το πως η νεολαία θα μπολιάσει με το σφρίγος της κάθε πλευρά της ζωής της Πανηπειρωτικής και της Ηπειρώτικης Αποδημίας. Η συνάντηση θα καταλήξει σε γλέντι - λεπτομέρειες σύντομα :)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 6:30 μ.μ.
Συνάντηση συγκρότησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Ένα κάλεσμα στις Ομοσπονδίες, τις Αδελφότητες, τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Ηπειρωτών για να κουβεντιάσουμε και να συναποφασίσουμε δράσεις κι ενέργειες κοινωνικής αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης που είναι τόσο απαραίτητες στους τόσο δύσκολους καιρούς.

Και στις δύο αυτές εκδηλώσεις υπάρχει θέση για όλους! Και αξίζει αυτές οι εκδηλώσεις να θεμελιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που από τις 14 Ιανουαρίου, με εκδηλώσεις κάθε δεύτερη Δευτέρα, παρουσιάζει μουσικές βραδιές, προβολές, συζητήσεις, διαλέξεις, μέχρι και μικρές θεατρικές παραστάσεις.

Ας βοηθήσουμε όλοι στην αλληλοενημέρωση για να είναι οι εκδηλώσεις της νεολαίας και της αλληλεγγύης η καλύτερη αρχή!

 


 

  
   αριθμός επισκεπτών
       --