Πολιτισμός

μουσική

Μουσική Σκηνή Χαμάμ

Δημοφώντος 97 Άνω Πετράλωνα 210-3421212

www.xamam.gr

   

Κατά βάση… Ρεμπέτικα

Δημήτρης Κοντογιάννης – Κατερίνα Κόρου

και ο Γιώργος Νινιός.

Στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Λιόλιος

κάθε Σάββατο από 15 Οκτωβρίου

στο Χαμάμ

 

Σ’ ένα πρόγραμμα με κατά βάση… ρεμπέτικα τραγούδια μα και επιλογές της γνήσιας λαϊκής μουσικής και της παράδοσης, και μια δυνατή ομάδα που μετράει πολλά χιλιόμετρα στις νύχτες της διασκέδασης, το Χαμάμ αποτελεί εγγύηση για τις Σαββατιάτικες εξόδους.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης παλιός γνώριμος με μια σταθερή και σπουδαία πορεία και η Κατερίνα Κόρου με σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα της έρχονται στο Χαμάμ να μας χαρίσουν βραδιές γνήσιες με αγαπημένα τραγούδια. Μαζί τους ο Γιώργος Νινιός με τις ιδιαίτερες ερμηνείες του και ο σπουδαίος σολίστας του μπουζουκιού Βαγγέλης Λιόλιος.

Επιμέλεια προγράμματος Νίκος Βερλέκης.

 

Κάθε Σάββατο από 15 Οκτώβρη.

Ώρα έναρξης 11μμ.

 

*****************************************************

ΑρλέταΓιώργος Τζώρτζης

Τετάρτη 19 & 26 Οκτώβρη

στο Χαμάμ

 

Η αγαπημένη των μπουάτ Αρλέτα, επανέρχεται στη μουσική σκηνή Χαμάμ για δύο μοναδικές παραστάσεις που μόνο εκείνη ξέρει ν υποστηρίζει, σ’ ένα πρόγραμμα έκπληξη μαζί με τον Γιώργο Τζώρτζη.

Αγαπημένα τραγούδια της Αρλέτας, μα περισσότερο δικά μας όπως τα Μια φορά θυμάμαι, Τα Μικρά Παιδιά, Ο Λύκος, Σερενάτα, Τσάι Γιασεμιού, Τα Ήσυχα βράδια, Batida de Coco, Ζητάτε να σας Πω και άλλα, που έχουν σημαδευτεί με τη φωνή και την ερμηνεία της θα μας ξυπνήσουν νοσταλγικές θύμησες του παρελθόντος, μιας άλλης εποχής.

Μαζί της, ο Γιώργος Τζώρτζης που με την ιδιαίτερη βυζαντινή φωνή του και τον ξεχωριστό του τρόπο θα ερμηνεύσει παραδοσιακά και νεότερα τραγούδια αλλά και δικές του συνθέσεις.

Ένα πρόγραμμα διαφορετικό λοιπόν, που δείχνει πως η μουσική ενώνει, και μας ταξιδεύει σε θύμησες, εικόνες και χρώματα που αντιτάσσονται στη σκληρότητα των ημερών, για να αφεθούμε έστω για λίγο στην παρηγορητικότητα της τέχνης.

Ώρα έναρξης 10μμ.

  *********************************************************

Λένα Αλκαίου – Βασίλης Χαραλάμπους

Μανόλης Καραντίνης

Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016

στο Χαμάμ

 

Μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στο Χαμάμ το περασμένο Σάββατο, η Λένα Αλκαίου υποδέχεται επί σκηνής τον Βασίλη Χαραλάμπους για μια και μια μόνο εμφάνιση, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Τη βραδιά θα διευθύνει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανόλης Καραντίνης.

Η Λένα Αλκαίου έχοντας γράψει στο διάβα της μία αξιοζήλευτη πορεία, με σπουδαίες επιλογές, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, αλλά και συνεργασίες όπου άφησε το αποτύπωμά της. Σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη στα θέατρα Πάρκ και Βέμπο, με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Γιάννη Νικολάου. Επίσης συνεργάστηκε με κορυφαίους συναδέλφους της, Βιτάλη , Μητσιά, Πόλυ Πάνου, Κούκα, Διαμάντη, Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και τραγουδιστές της γενιάς της, Μακεδόνα,  Κότσιρα, Ανδρεάτο, Μπάση κ.α.

Ο Βασίλης Χαραλάμπους, έχει τη δική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού μετρώντας επιτυχημένες συνεργασίες με ογκόλιθους της λαϊκής μας μουσικής. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα αρρενωπό ζεμπέκικο με τίτλο «Ξημερώνει με σκοτώνει», σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Οι δύο τους θα εμφανιστούν από κοινού, με τις πενιές του κορυφαίου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανόλη Καραντίνη να βάζουν φωτιά και τα παιξίματα του να καθηλώνουν και να μαγεύουν το κοινό. Αναμένεται λοιπόν να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά, με τραγούδια αγαπημένα και παιξίματα ιδιαίτερα.

 Μη λείψει κανείς!

Ώρα έναρξης: 11μμ

   


 

   

   αριθμός επισκεπτών
       --