Πολιτισμός

μουσική

Χαμάμ

η μουσική σκηνή παρουσιάζει

Michael Paouris’ band

"enarxis"

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συμμετέχει

Ο Μανώλης Μητσιάς

Ο Μιχάλης Παούρης τάραξε τα μουσικά νερά της Αθήνας στις αρχές Νοεμβρίου. Αιτία η συνεργασία – έκπληξη με τον παγκοσμίου φήμης κιθαρίστα Al Di Meola και κυρίως την υλοποίηση της ιδέας του να μπει το μπουζούκι στα μονοπάτια της  Jazz μουσικής. Το εγχείρημά του πέτυχε, έλαβε εξαιρετικές κρητικές από τα Μ.Μ.Ε. και οδήγησε το κοινό που παρευρέθηκε σε μουσικές του κόσμου με οδηγό το ελληνικότερο όργανο όλων, το μπουζούκι.

Συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές έχει ετοιμάσει μια μοναδική μουσική παράσταση. Jazz συνθέσεις δικές του, διασκευές των πιο αντιπροσωπευτικών κομματιών της ίδιας σκηνής  ερμηνευμένες από τη δική του οπτική και ενορχήστρωση.

Τα κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής θα έχουν το δικό τους ρόλο στην παράσταση. Ερμηνευμένα πάντα από τη ματιά του νεαρού συνθέτη που στόχος του είναι να αναδείξει τη δύναμη της μουσικής χωρίς στίχο. Το κοινό, βέβαια, είναι ευπρόσδεκτο να αναδείξει τις δικές του φωνητικές ικανότητες στα τόσο γνωστά κομμάτια που θα ακουστούν.

Η ‘enarxis’ (τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Μιχάλη Παούρη) μιας σειράς παραστάσεων θα γίνει στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», την Πέμπτη 1 Μαρτίου με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά. Ένας ερμηνευτής αναγνωρισμένος από το ελληνικό κοινό και παράλληλα αγαπημένος και διαχρονικός, ο οποίος στηρίζει απόλυτα το τόλμημα του Μιχάλη Παούρη και ήδη το έχει αποδείξει συμμετέχοντας στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «enarxis».    

Τον Μιχάλη Παούρη πλαισιώνει τριμελής ορχήστρα από εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από την ερμηνεία τους. Στο πιάνο ο Αλέξανδρος Παλαβιτσίνης, στο μπάσο ο Παναγιώτης Μπουραζάνης και στα τύμπανα ο Αλέξανδρος Κούρος.

Ώρα έναρξης 22:00

ΧΑΜΑΜ  Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα

Τηλ. Κρατήσεων: 210 – 34.21.212

   


  
   αριθμός επισκεπτών
       --