Πολιτισμός

εκθέσεις


 

Ιάσονος 5, 16561 Γλυφάδα τηλ: 2109627204

www.artvillepolihoros.com artvillepolihoros@hotmail.com

ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΕΤΕ

   

 

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στον πολυχώρο artville Ιάσονος 5, στη Γλυφάδα, η ομαδική έκθεση χαρακτικής μελών του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος που γίνεται σε συνεργασία με τον Π.Ο. arthina.

Είναι μια έκθεση η οποία πέραν της παρουσίασης έργων αξιόλογων καλλιτεχνών, έχει σκοπό να αναδείξει και να ενημερώσει το φιλότεχνο κοινό γύρω από την Χαρακτική Τέχνη. Ένα είδος εικαστικής έκφρασης με δικές του τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές σχετικά άγνωστο σε πολλούς.

 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:  Αγγελάκης Μιχαήλ, Ανούση Ρένα, Γιαννακοπούλου Μαίρη, Δερβίσογλου Ελένη, Ζωίδη Πόπη, Kallan Canuto,  Κολιπέτσα Βασιλική, Κολιοπούλου Ελένη, Κοντονής Ανδρέας, Κουκλινού Καλλιόπη, Κουκουλάκη Στέλλα, Λαμπρέτσα Δήμητρα, Λιανός Θάνος, Μαντζούκα Αντωνία, Μελά Εύα, Μιτσάκου Σταυρούλα, Μπαϊράμη Χρυσάνθη, Μπόμπολη Σοφία, Ξενάκη Μαριάννα, Οικονόμου Μαρία, Παπαδοπούλου Μαρία, Προβατά Ελένη,  Ρουμελίδη Οξάνα (Ρωξάνη), Σπανόπουλος Δημήτρης, Σπύρου Βασιλική, Σωτηροπούλου Φωτεινή, Τσαλαματά Βίκυ, Τσεσμελή Αναστασία, Τσιρογιάννης Δημήτριος, Τσίτσελα Κατερίνα και Φούνκ Έφη.

Στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και έργο της Άριας Κομιανού που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το έργο ανήκει στη συλλογή του artville.Στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και έργο της Άριας Κομιανού που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το έργο ανήκει στη συλλογή του artville.

Στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και έργο της Άριας Κομιανού που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το έργο ανήκει στη συλλογή του artville.Στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και έργο της Άριας Κομιανού που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το έργο ανήκει στη συλλογή του artville.Στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται και έργο της Άριας Κομιανού που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Το έργο ανήκει στη συλλογή του artville.Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Δεκεμβρίου 2015.

Την έκθεση θα προλογίσει η πρόεδρος του ΕΕΤΕ κα Εύα Μελά.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες γύρω από τις τεχνικές της χαρακτικής και του γνήσιου χαρακτικού έργου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 


 

 

 

αριθμός επισκεπτών
    --