ΤΑ ΝΕΑ
Ο Φίλιππας Φίλιος και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου

Υποψήφιος με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή»

ο Φίλιππας Φίλιος


 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Γιάννενα- Νέα Εποχή» θα είναι ο επί τρεις θητείες δήμαρχος της πόλης Φίλιππας Φίλιος.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου τον καλωσόρισε στην παράταξη και τον ευχαρίστησε για την συστράτευσή του στην κοινή προσπάθεια «τα Γιάννενα Μπροστά».

«Ο Φίλιππας Φίλιος δεν χρειάζεται συστάσεις. Η μακρά αυτοδιοικητική πορεία μιλά από μόνη της. Είναι τιμή για μένα προσωπικά και για την παράταξή μας η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας και η συμβολή του στον εκλογικό αγώνα. Πολύτιμη θα είναι η βοήθειά του και την επόμενη μέρα. Στα Γιάννενα – Νέα Εποχή ενώνουμε δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Παπαγεωργίου.

Από την πλευρά του ο πρώην Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος σημείωσε ότι συστρατεύεται με μία μεγάλη παράταξη που ήδη έχει να παρουσιάσει ένα πολύ σημαντικό έργο στην πόλη.

«Η νέα εποχή για τα Γιάννενα έχει ξεκινήσει. Την τελευταία τετραετία εξελίσσεται ένα πολύ σημαντικό έργο στο Δήμο μας. Γίνονται μεγάλα βήματα προόδου. Η πορεία αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί. Καταθέτω λοιπόν και τις δικές μου δυνάμεις θέλοντας να συμβάλλω ώστε η πόλη που υπηρέτησα επί σειρά ετών, από τη θέση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου, να συνεχίσει την πορεία αυτή, να μην υπάρξει κανένα πισωγύρισμα. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαγεωργίου και είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Φίλιος.

  

     

 

      αριθμός επισκεπτών