ΤΑ ΝΕΑ
     
   
   

30/1/2024         

Αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής

η αύξηση των τελών

Η Μουσική του Μίκη μας "Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ" προστέθηκε από τον Ναπολέοντα Ροντογιάννη
«ευχαριστούμε για την παραχώρηση»

Εάν δεν παίζει με το άνοιγμα της σελίδας, πατήστε το βελάκι για να ξεκινήσει!!!

 

Κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών των συνδημοτών μας αποδείχθηκε η Δημοτική Αρχή. Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισαν να αποκαλύπτονται όσα απέκρυψε από τους Γιαννιώτες στην προεκλογική περίοδο για να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Αποτέλεσμα της κρυφής ατζέντας που έχει είναι το χαράτσωμα των Γιαννιωτών με την πρωτοφανή αύξηση των δημοτικών τελών.

Προφάσεις εν αμαρτίαις οι  ισχυρισμοί ότι για τις αυξήσεις «φταίνε οι προηγούμενοι».

Η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν η μοναδική που στη θητεία της και παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί προχώρησε σε μείωση των ήδη υψηλών ανταποδοτικών τελών.

Η μόνη που πείστηκε από τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής ήταν η παράταξη «Ιωάννινα 2023». Δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Ενότητα Πολιτών και Ιωάννινα 2023, ως ενιαία αντιπολίτευση, βρέθηκαν απέναντι σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Έκαναν επίδειξη δύναμης και ισχύος σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών.

Η Δημοτική Αρχή με την απόφασή της να επιβάλλει υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη αποδεικνύει ότι δεν έχει προτάσεις ούτε και λύσεις για τα δύσκολα.

Ο σημερινός δήμαρχος ακολουθεί την τακτική που εφήρμοσε και στον ΦΟΔΣΑ τέσσερα χρόνια τώρα. Την τακτική των αυξήσεων που θα τις πληρώνουν οι πολίτες.

Η ατζέντα της άρχισε να αποκαλύπτεται. Η παράταξή μας με συνέπεια θα καταθέτει τις απόψεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στους Γιαννιώτες.

Στην ίδια συνεδρίαση η Δημοτική Αρχή που αρέσκεται να κάνει μαθήματα δημοκρατίας έκανε επίδειξη των πιο αντιδημοκρατικών απόψεων που έχουν εκφραστεί ποτέ.

Ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι είναι δική  του αρμοδιότητα ο ορισμός μελών εκ μέρους της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να περιορίσει ή ακόμη και να αποκλείσει την εκπροσώπηση της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Είναι τακτικές πρωτοφανείς που δεν αρμόζουν στο σώμα και στην ιστορία των Ιωαννίνων.

Η Δημοτική Αρχή χέρι χέρι με την παράταξη «Ιωάννινα 2023» εγκαινιάζουν μια νέα σελίδα στη λειτουργία των δημοτικών πραγμάτων. Ας τους κρίνουν οι Γιαννιώτες με τον πρώτο λογαριασμό που θα πάρουν.

 

 

      αριθμός επισκεπτών