ΤΑ ΝΕΑ

Συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών για την παραχώρηση της αίθουσας του Πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9)


Παραχωρήστε την αίθουσα του Πάρκου ΚΑΠΑΨ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.

        
Εκφράζουμε την απαίτησή μας να παραχωρηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, η αίθουσα του Πάρκου ΚΑΠΑΨ (Λάκωνος 9) , κατά χρήση, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων ώστε, με τη λειτουργία των πολλών πολιτιστικών τμημάτων του, των περιβαλλοντικών επιτροπών του, με τις πολύμορφες εκδηλώσεις του, τόσο στην αίθουσα όσο και στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ, να συνεχιστεί η πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση του, προς όφελος όλων των κατοίκων.
   

                                         ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων ιδρύθηκε το 1959. Έχει προσφέρει αδιάλειπτα έργο στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των δημοτών, προωθώντας τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, αναζητώντας ανάσες πρασίνου και πολιτισμού. Τα τελευταία έξι χρόνια φιλοξενείται από το Δήμο Αθηναίων σε μία από τις επτά αίθουσες του Πάρκου ΚΑΠΑΨ –το οποίο, αν ο Σύλλογος δεν είχε παλέψει για χρόνια μαζί με τους κατοίκους, θα ήταν μια ακόμα τσιμεντένια επέκταση και όχι Πάρκο. Τα πολιτιστικά του τμήματα που λειτουργούν καθημερινά και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, δίνουν τη δυνατότητα σε πάνω από 500 ανθρώπους την εβδομάδα να συνευρεθούν, να ενημερωθούν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν. 
Ο Δήμος Αθηναίων, αντί να παραχωρήσει κ επίσημα την αίθουσα στο Σύλλογο, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στη δημιουργία του Πάρκου ΚΑΠΑΨ αλλά και το ευρύτερο έργο του στην περιοχή, ζητά τώρα ο Σύλλογος να αποχωρήσει, με πρόσχημα τη χρήση της αίθουσας και από άλλους συλλόγους ή σωματεία.
Ας σημειωθεί ότι όλοι οι σύλλογοι της περιοχής μας, με υπόμνημά τους έχουν συμφωνήσει  με την παραχώρηση της αίθουσας για χρήση από τον σύλλογό μας. Είναι αυτονόητο πως η μακρόχρονη στενή συνεργασία και κοινή δράση του συλλόγου μας με όλους τους κατοίκους και όλους τους άλλους φορείς, εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα όποτε οι άλλοι φορείς επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν για κάποια εκδήλωσή τους την αίθουσα.
       

                                             ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ


--------------
Περισσότερες πληροφορίες:
https://anoampelokipi.gr/

Γίνετε μέλη της Ομάδας "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ" στο Facebook: https://facebook.com/groups/525002604184993
--------------

  

Λίγες φωτογραφίες από διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου
   

  

  

  

  

  

  

  

  

 

   

 

      αριθμός επισκεπτών