Σύγχρονα θέματα
"παιδεία"  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"Γνωρίστε τον κόσμο του Mentoring"

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Γνωρίστε τον κόσμο του Mentoring", στις 14 Ιουνίου 2013, ώρα 6.00μμ , στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια ολοκλήρωσης του 1ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στόχος της εκδήλωσης είναι  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τη χρησιμότητα του Mentoring στην υποστήριξη των νέων ανθρώπων στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι εμπειρίες των πρώτων Μεντόρων και Συμβουλευόμενων φοιτητών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα και θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήριο εκπαίδευσης του κοινού σε δεξιότητες Mentoring.

Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει στη διάχυση της φιλοσοφίας του Mentoring  και των οφελών που προκύπτουν από την εφαρμογή του, καθώς  και στην προσέλκυση νέων Μεντόρων για την πραγματοποίηση του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος που θα ξεκινήσει να υλοποιείται το Σεπτέμβριο του 2013.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17.30 - 18.00 Προσέλευση

18.00 - 18.10 Χαιρετισμός από εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

18.10 - 18.30 Παρουσίαση του 1ου κύκλου Προγράμματος Mentoring

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κα Γερωνυμάκη Έφη, Υπεύθυνη Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (Δ.Α.Σ.Τ.Α.) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Συντονίστρια του Προγράμματος Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

18.30 - 19.45 Μέντορες και Συμβουλευόμενοι μοιράζονται την εμπειρία τους

19.45 - 20.00 Διάλειμμα

20.00 - 21.30 Βιωματικό Εργαστήριο: «Δεξιότητες Μέντορινγκ» Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Μεντόρων Business Mentors, Ελληνικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για Γυναίκες Επιχειρηματίες & Διευθύντρια Εκπαίδευσης Knowl, Κοινωνική Επιχείρηση για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

21.30 - 22.00 Απονομή Αναμνηστικών σε Μέντορες και Συμβουλευόμενους 1ου κύκλου Προγράμματος Mentoring

22.00 Δείπνο

Ολόκληρο το πρόγραμμα σε pdf

Η αφίσα σε pdf

  


  
  

 
      αριθμός επισκεπτών