Σύγχρονα θέματα
"περιβάλλον"


ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ‘’350’’,
ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 24/10/2009,
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ!

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΤΣ ΚΑΛΕ

ΩΡΑ: 12:00 μ.μ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ
ΟΜΠΡΕΛΑ…!!!

 

 «ΣΚΕΨΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΕ ΤΟΠΙΚΑ»

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ 350 ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

http://www.350.org

users.uoi.gr/350

 


 

Στις 24 Οκτώβρη, παγκόσμια ημέρα δράσεων ενάντια στην κλιματική αλλαγή στα πλαίσια της καμπάνιας 350” ευαισθητοποιημένοι πολίτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης οργανώνονται με σκοπό την αφύπνιση των συμπολιτών τους. Απώτερος στόχος όλων των εκδηλώσεων αποτελεί να σταλθεί ένα ισχυρό και συντονισμένο μήνυμα δέσμευσης στους ηγέτες των κρατών ενόψει της συνόδου της Κοπεγχάγης που πλησιάζει.

Τι είναι όμως το “350”; Τα 350 ppm θεωρούνται ως το ανώτατο ανεκτό σημείο ατμοσφαιρικής συγκέντρωσης CO2 , έτσι ώστε να μην επέλθει ραγδαία περιβαλλοντική κρίση. Δυστυχώς όμως, τα 350 ppm είναι και ένας αριθμός που απέχει πάρα πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα…

Τα Γιάννενα θα στηρίξουν την καμπάνια το ερχόμενο Σάββατο στο χώρο του Ιτς Καλέ στις 12:00 μ.μ., καθώς πολίτες όλων των κοινωνικών ομάδων και ηλικιών θα συγκεντρωθούν για να σχηματίσουν επίγεια τον εν λόγω αριθμό κρατώντας συμβολικά ομπρέλες.

Αν ακόμη δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε μία συλλογική κινητοποίηση, τίποτα δε σας εμποδίζει να δράσετε ατομικά και να αναρτήσετε τη δική σας ενέργεια μαζί με αυτές των υπολοίπων στο διαδίκτυο!

 

Μας αφορά όλους!!!

 

  
      αριθμός επισκεπτών